onsdag 27 maj 2015

Inlämning på Barn 4, 27/5 2015

Idag lämnade jag in en härlig hög med fina prematurkläder till Barn 4.


Jag känner en oerhörd tacksamhet till alla duktiga sömmerskor som genom sitt hjärtas godhet vill ge av sig själva så mycket.

Det är många som har gjort detta möjligt och jag hoppas att jag inte missförstått allt för mycket vem som skänkt vad.

Dessa kläder skänktes av Ninnii Söderberg


De här mössorna är skänkta av Susanne Jansson


Ingrid Alfredsson har sytt dessa kläderRebecca Kohlman har sytt dessa kläder och bodysarna är knappade av Josefine Kristmansson Lindmark
 


Verkar dessvärre som att en av bilderna på kläderna försvunnit. Det var 6 bodysar och 3 mössor till som Rebecca sytt och Josefine knappat. Ber om ursäkt för misstaget. Återkommer om jag hittar igen bilden.

Av Chamilla Engqvist kom detta

Johanna Granberg skickade dessa kläderCarin Berg skänkte dessa plagg

 
Ulrika Ekblom har sytt dessa kläder


Ida Karlsson ha pysslat ihop dettaEtt väldigt stort tack till alla som varit engagerade och hjälpt till att få denna inlämning möjlig. En del stöttar med portokostnad, andra med tyg, någon annan syr och så vidare. Den hjälp var och en kan ge är så oerhört uppskattad. Jag vet av egen erfarenhet att detta är väldigt uppskattat hos föräldrarna till för tidigt födda barn. Jag hoppas att jag får äran att ha en ny inlämning mot slutet av sommaren. 

Jag kan inte säga det nog många gånger hur oerhört rörd jag blir av människors godhet. Sluta aldrig hjälpa varandra. Alla kan vi göra något för vår nästa. 

Tack!

/Agnes Nutti, Ordförande Prematurföreningen Västerbotten


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar